Garnitura

Garnitura Napoli

Garnitura

Garnitura Napoli

Moderne dhe e bukur, garnitura “Napoli”
Asgjë nuk mund të krahasohet me komoditetin e mobiljeve të buta, të qëndrueshme dhe të bukura.

Detajet
Dimensionet Masat
Materiali Materiali
Seti Tekst ketu
Çmimi Çmimi