Çfarë ofrojmë ne

Disa nga kategoritë tona

Në Walker, ju mund të gjeni një komplet divanesh unik dhe perfekt në dizajn, mund të keni mobiljet tuaja të preferuara me dhjetëra opsione të ndryshme ngjyrash dhe pëlhurash.

Galeria

Mobileria WALKER, vendi ideal për përzgjedhjen e mobileve tuaja.

Perspektivë unike

Nga kompletet e dhomave të gjumit te kompletet e dhomave të ngrënies, nga kompletet e divaneve te njësitë e televizorit, nga divanet e qosheve te aksesorët e mobiljeve, gjithçka që dëshironi në shtëpinë tuaj është në Walker.

Shijoni thjeshtësinë dhe dizajnin modern të mobiljeve në shtëpinë tuaj!

Kombinimi perfekt i elegancës, modernes, stilit dhe shijës së sofistikuar. Shtëpia juaj do dukej perfekte dhe e kompletuar për familjen dhe miqët tuaj!

Walker, e cila ka bërë synimin kryesor kënaqësinë e klientëve të saj vendas dhe ndërkombëtarë, vazhdon investimet e saj për të ruajtur dhe zhvilluar këtë linjë në të ardhmen.

Të gjitha produktet tona prodhohen në standardin e cilësisë E1, i cili nuk përmban substanca kancerogjene që janë të padëmshme për mjedisin dhe shëndetin.

Magjistralja Prishtinë – Ferizaj, 300m nga rrethi i QMI-së.
+383 44 303 550

Zgjedhjet më të mira për shtëpinë tuaj të re, i bëni tek ne!


Të punuara në çdo detaj për të ofruar komoditet për ju!
Komoditet
#komoditet

#komoditet


Ndjenja e rehatisë suaj është prioriteti ynë!
Rehati
#rehati

#rehati


..... dhe çdo gjë e veçantë gjithmone vjen nga e bukura natyra
Veçantë
#bukuri

#bukuri


Materiale unike me kualitet te lartë e shumë cilësor!
Unike
#unike

#unike

Walker

G’zoje shpinë
me mobilje
t’reja!

127+

Modele

1000+

Klient të kënaqur

24+

Vite në Industri

Forma e Kontaktit

Keni ndonjë pyetje? Le të flasim për kërkesën tuaj.