Garnitura

Ganitura Opus

Ganitura Opus

Ganitura Opus

Kjo garniturë minimaliste ka një dizajn modern dhe stilistik që është freskues dhe tregon dhomën e ndenjës të përsosur. 🥰

✔️ Ganitura Opus 4+3+1
✔️ Dimensionet Katërshi 330cm, Treshi 240cm, Fotelja 90cm me mekanizëm
✔️ Materiali është rezistent ndaj ujit
✔️ Antibakerial
✔️ Këmbët çelik
✔️ Anësoret kompakt